Alline

Last van haaruitval? Krijg een vollere haardos met Alline Procap

Alline Procap biedt niet enkel voedingssupplementen die het haar opnieuw meer volume en glans bezorgen, maar ook supplementen die haaruitval tegengaan en de haargroei bevorderen. Zowel mannen als vrouwen kunnen kampen met haaruitval, maar vaak is het moeilijk om te bepalen wanneer we nu net over haaruitval kunnen spreken. Uiteraard is er geen probleem als je elke dag tientallen haren verliest. Wanneer dit echter op een bepaald moment begint toe te nemen met ongeveer 5 tot 10% kan het zijn dat je last hebt van haaruitval. Hoe wordt haaruitval nu net veroorzaakt?

Er zijn verschillende vormen van haaruitval bij vrouwen die ingedeeld kunnen worden in drie categorieën. In de eerste plaats kan de haaruitval van tijdelijke aard zijn, meestal tussen 6 weken en 3 maanden. Hier kunnen verschillende oorzaken aan de basis liggen: zwangerschap, seizoenswisselingen (vaker tijdens de lente en de herfst), hevige stress, of na een grote operatie. Wanneer de haaruitval echter langer dan 3 maanden aanhoudt, vormt een andere factor meestal de oorzaak. Een tweede vorm van haaruitval is androgenetische haaruitval. Indien je last hebt van dit type haar uitval, zullen de haren geleidelijk aan uitvallen en ook verfijnen. Dit wordt veroorzaakt door een te hoge productie van mannelijke hormonen bij vrouwen, wat de levenscyclus van de haren versnelt. Ten slotte kan er sprake zijn van een bestendige haaruitval. In dat geval liggen er vaak interne factoren aan de basis die de gezondheid van de hoofdhuid continu nefast beïnvloeden. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om medische behandelingen tegen diabetes, depressie of na chemotherapie, maar ook om een tekort aan vitaminen en minderalen of een ziekte van de hoofdhuid.

Om te bepalen welke oorzaak net aan de basis van het probleem ligt, ga je best naar een specialist die je een behandeling naar behoefte kan voorschrijven. Een van de aangeraden behandelingen om tot glanzend, gezonder en voller haar te komen is het nemen van voedingssupplementen die pure, natuurlijke keratine bevatten. In dat geval zijn de voedingssupplementen van Alline Procap uiterst geschikt. Deze supplementen bestaan uit een combinatie van keratine, mineralen en vitaminen. Dit zal er niet enkel voor zorgen dat de haren versterken, maar zal ook haaruitval bestrijden. Verder bevordert het de haargroei en verbetert het de textuur en de glans van het haar.

Om effectieve resultaten te garanderen is het aanbevolen om Alline Procap minstens 3 maanden lang te nemen, zodanig dat de haarwortels extra gevoed worden. De eerste resultaten zullen na 4 weken al zichtbaar zijn. Wil je meer volume, glans en sterker haar? Dan kan je best een capsule per dag nemen. Heb je vooral last van haarverlies? Dan kan je ervoor opteren om 2 capsules te nemen, zodat de normale haargroei versneld wordt. In een mum van tijd zal je haardos met Alline Procap weer glanzen, er gezond uitzien én een pak steviger en voller zijn.